Progimnazijoje svečiavosi treneris Kęstutis

  • Paskelbė : Rita Mažeikienė
  • Paskelbta: 2022-11-08
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 27 dieną ir Dembavos progimnazijoje lankėsi  vaikų sporto akademijos “Startukas” treneris Kęstutis Bunevičius. Užsiėmimuose dalyvavo 1 – 4 klasių mokiniai.

Treneris pravedė sportinius žaidimus ir linksmas estafetes pasitelkęs interaktyvias priemones kaip RoxPro sistema, bei interaktyvias lėkštes. Roxpro jutiminė  žaidiminė sistema skirta lavinti regėjimo, suvokimo ir reakcijos įgūdžius, padeda priimti tikslius sprendimus žaidimo metu. Interaktyvios lėkštės padeda atlikti žaidimus, estafetes sutelkiant dėmesį ir pasitelkiant konjuktyvinius sugebėjimus. Užsiėmimai buvo paremti įtraukiančiomis užuotimis ir linksmomis teigiamomis emocijomis.

Fizinis aktyvumas - tai bet koks judėjimas, dėl kurio poveikio padidėja širdies susitraukimų dažnis, tankėja kvėpavimas, suaktyvėja kraujotaka ir vyksta kai kurie kiti fiziologiniai organizmo pokyčiai. Fizinis aktyvumas paremtas šiuolaikinėmis interaktyviomis priemonėmis ypatingai idomus ir efektyvus. Dauguma tėvelių ir vaikų, šiai dienai mažai skiria dėmesio  fiziniam  aktyvumui, žaidimams ar net pasivakščiojimams lauke. Todėl nuo mažens skatiname domėtis aktyviomis veiklomis, žaidimais, pasinaudojant interaktyviomis šiuolaikinėmis priemomėmis. Šie užsiėmimai įdomus, paprasti ir saugūs. Panašiūs užsiėmimai naudingi visoms amžiaus grupėms be išimties (vaikams, paaugliams ir suaugusiesiems), nes fizinis aktyvumas yra fiziologiškai būtinas visiems. Todėl, turint laisvo, laiko siūlome ir vaikams ir tėveliams užsiimti fizine veikla. Tai sukurs gerą nuotaiką.

https://startukas.lt/treneriai/dr-kestutis-bunevicius/

Sveikatos priežiūros specialistė V. Gustienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos