Pirmoji stovyklos "Man čia jauku, saugu ir gera" savaitė

Pasibaigė pirmoji stovyklautojų savaitė, kuri buvo pilna įspūdžių, gerų emocijų, patyrimų. Kiekviena savaitės diena buvo kūrybiškai planuota ir organizuota.

 Pirmoji diena buvo „ Draugystės“. Stovykloje dalyvauja 20  I-IV kl.mokinių. Jie susipažino, kūrė stovyklos taisykles, aptarė veiklas, susipažino su vadovėmis, o antroje dalyje piešė ant baltų marškinėlių stovyklos herbą.

 Antroji diena - „Konstuktoriaus“, šią dieną vaikai su Robotikos  akademijos vadove Inga mokėsi konstravimo paslapčių. Piešė bendrą piešinį, kurį eksponuoja ant mokyklos sienos.

 Trečioji diena - „Linksmoji“. Vaikai džiaugėsi muilo burbulų fiesta, žaidimais, šokiais salėje, vaikišku išdykavimu.

Ketvirtoji diena – „ Sveikatos“. Visuomenės sveikatos specialistė Violeta vaikams pasakojo apie sveikatą, saulės naudą ir žalą. Tada vaikai jėgas išbandė kvadrato varžybose. Lauke žaidė  judriuosius ir ramius žaidimus, refleksijai – piešė lauke ant plėvelės.  Žaidimus organizavo mokytoja Jakaterina, Aldona, Danguolė, Rita  ir Lolita.

Su nekantrumu vaikai laukė penktadienio. Kodėl? O todėl, kad penktadienis

„ Gyvūnų diena“.  Pas mus atvažiavo Rūtos Liberienės  dresavimo mokyklos augintiniai su savo šeimininkais. Atsidėkodami  vaikučiai jiems atnešė dovanų – žaislų ir maisto.  Dresiruoti šunys rodė programą ir kartu įtraukė visus mokyklos mokinius , kurie norėjo dalyvauti jų veikloje. Puikus oras, gera nuotaika mus visus pozityviai nuteikė. O antroje dienos dalyje stovyklautojai su mokytojomis Maryte ir  Danguole iškeliavo pas balandininką Zigmantą. Paukščiai vaikams taip pat labai patiko. Paklauskite, papasakos... 

Projekto koordinatorė  Aida Žigelienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos